31 мая 2019

Минулорічні фото зі своє школи Рибалка виставив як свіжі: брехня від радикала пробила чергове дно



Сьогодні, 31 травня, у багатьох українських школах пролунав останній дзвінок. Школа № 32 міста Дніпро - не виняток. Навчальний заклад отримав вітання зі святом від свого вихованця - народного депутата від РПЛ Сергія Рибалки.

"Вітаю всіх школярів і вчителів моєї рідної школи №32 в Дніпрі, а також всієї України зі святом останнього дзвоника!", - пише політик.

Втім, аби щиро привітати альма-матір зі святом, Рибалці забракло слів. Тож радикал пішов простішим шляхом - він "скопіпастив" своє минулорічне вітання, і опублікував його у Facebook знову.

Так, минулого року, вітаючи рідну школу з Останнім дзвоником, радикал сказав:

"Я закінчив свою школу 23 роки тому. Ми з однокласниками дуже вдячні нашим вчителям хімії та української мови, які вчили нас, а також директору школи за самовіддану працю. Ви вкладаєте всю душу в навчання молодого покоління, яке згодом буде будувати майбутнє нашої держави".


Цьогоріч вітання нардепа звучало наступним чином: "24 роки тому я закінчив свою школу і з особливим теплом у серці згадую свої шкільні роки. Безмежно вдячний моїм вчителям з хімії та української мови, а також директору моєї школи – Анжеліці Дмитрівні за самовіддану працю. Адже ви вкладаєте всю свою душу в своїх учнів і допомагаєте їм сформуватися як особистостям".


Пікантності ситуації додає той факт, що радикал виставив світлини біля стіл рідної школи, подаючи їх як нові, мало не щойно зроблені. Та ці фото, як і саме витання датовані минулим роком, коли Рибалка востаннє був у дніпровській школі.


0 comments:

Отправить комментарий