18 августа 2023

БО БФ «Help for Ukraine» надала лікарням Києва медичне обладнання


БО БФ «Help for Ukraine» передало медикам Дарницього району медичне обладнання, що необхідне для порятунку життя та діагностики. Раніше обладнання отримала лікарня «Феофанія». Про це повідомляє пресслужба підприємства.

Благодійна організація Благодійний фонд «Help for Ukraine» надало Дарницькому району Києва чергову гуманітарну допомогу. Цього разу волонтери привезли та передали до КНП Центр первинної медико-санітарної допомоги Дарницького району від наших партнерів – фундації Medical e.V. – портативні дефібрилятор із підзарядною станцією та електокардіограф із одноразовими та стаціонарними кріпленнями – незамінні пристрої для надання медичної допомоги як місцевим мешканцям, так і переселенцям. Адже такий дефібрилятор рятує людині життя. Швидка дефібриляція подвоює шанси людини на виживання – без масажу серця та дефібриляції шанси на виживання зменшуються на 7-10% з кожною хвилиною.

Зазначимо, що навіть у Києві, де становище міського бю джету ліпше, ніж у регіонах, особливо прифронтових, наразі є потреба в медичному обладнанні.І навіть широко відома «Феофанія її потребує».

«Будь-хто з нас в силах допомагати Україні. – додає віце-президент фонду Вілен Фаталов. - І наш девіз – від допомоги до перемоги – саме про це. Коли живеш цим, тобі непотрібно нагадувати, що війна ще триває».

«Кожен заклик до друзів на Заході, - констатує президент фонду Степан Асланян, - кожен вантаж на фронт або в Херсон, Харків чи прифронтові села - все це складові боротьби з ворогом і неминучої великої перемоги України. Не існує сьогодні маленьких справ. Усі вони - частина великого».

Нагадаємо, що на початку серпня БО БФ «Help for Ukraine» надала Центру урології та онкоурології лікарні «Феофанія» УЗД-апарат, що надійшов від давніх і надійних партнерів, представниками яких в Україні є фонд - німецької фундації Medical e.V

Загалом, під регулярною опікою фонду знаходиться понад 100 лікарень, куди доставляється третина всієї кількості завезеного від іноземних партнерів гуманітарного вантажу - а це сотні тон гуманітарної допомоги – медикаменти і обладнання, з якого вже понад 150 одиниць - дороговартісного діагностувального.

Завдяки давнім і надійним партнерам, представниками яких в Україні є фонд - німецькій фундації Medical e.V. - та їх тісному співробітництву з медзакладами Німеччини, за рік своєї діяльності передали машини «швидкої» допомоги та спецавто, апарати ШВЛ, гемодіалізу та УЗД, інкубатори для новонароджених, монітори пацієнта Drager, набори хірургії серця, ока та кардіо-, портативні ЕКГ, мішки Амбу для вентиляції легень і кисневі балони, дигітайзери AGFA CR 30-Xm і станції лаборанта NX Agfa HealthCare, рентген-апарати Siemens Mobilett XP, функціональні медичні ліжка (механічні та електричні), хірургічні столи, гінекологічні крісла, дитячі ліжка та ін.

0 comments:

Отправить комментарий