29 мая 2019

Депутата Рибалку упіймали на брехні — покрасувався і втік. Фотофакт




Народний депутат від РПЛ Сергій Рибалка розкритикував колег, які прогулюють засідання ВРУ після чого сам його ж і прогуляв. Про це свідчить допис радикала на сторінці у Facebook від 28 травня цього року.

До нього депутат виставив фото, де у кулуарах спілкується з журналістами.

"Розпочали пленарний тиждень з коментаря телеканалу 1+1 відносно старту парламентської виборчої кампанії. У Верховній Раді розглядаємо низку важливих соціальних законопроектів, а депутатів в залі немає. Всі вже в полях", - підписав радикал фотографію.


І дійсно, у своєму дописі Рибалка дещо в чому мав рацію. 28 травня нардепи таки голосували за низку важливих соціальних законопроектів. Зокрема, розглянули законопроект №7113 "Про внесення змін до Кодексу законів про працю України щодо підвищення гарантій соціального захисту вагітних жінок", яким пропонується скоротити робочий день для вагітних.

Крім того, нардепи планували врегулювати питання відпусток працівників театрів… (законопроект №8528)

У підсумку правда, парламентарі, нардепи провалили обидва документи, бо їм банально не вистачило голосів. Більшість не прийшли голосувати до сесійної зали. І найцікавіше, що серед таких прогульників був і сам Рибалка. Портал ВРУ на сторінці голосувань за законопроекти поставив навпроти прізвища радикала – «відсутній».


Тобто виходить, що Рибалка прийшов у парламент, покрасувався перед журналістами у кулуарах, зробив із ними фото. Тут же виклав його у Фейсбук і покритикував тих своїх колег, які не приходять голосувати… Після чого сам розвернувся і пішов геть, так і не підтримавши жодного соціально важливого документу.

Таким чином Рибалка не лише збрехав, що працює, він ще й «фотофакт» на захист свої брехні виклав у соцмережу, певно вважаючи, журналістів за дурнів. Але ж правда завжди спливає на поверхню…

0 comments:

Отправить комментарий