22 марта 2019

Керівник КП «Ватутінськінвестбуд» Олег Воробей змушує голосувати за Зеленського



Керівник комунального підприємства «Ватутінськінвестбуд» Олег Воробей закликає своїх підлеглих голосувати на президентських виборах за кандидата Володимира Зеленського. Про це повідомив депутат Київради Сергій Майзель і заявив, що такі дії керівника комунального підприємства неприпустимі.

«Мені стало відомо, що керівник КП «Ватутінськінвестбуд» агітує на робочому місті за одного з кандидатів у Президенти України. Я вважаю, що це неприпустимо. Будемо розбиратися з цією ситуацією. За такі дії мають бути покарання, адже агітацію за Зеленського можна розцінювати як перевищення службових обов’язків. До керівника підприємства Олега Воробея можуть бути застосовані адміністративні стягнення, щоб інші очільники комунальних підприємств розуміли, що за такі дії буде покарання. Тому застерігаю усіх від незаконної агітації», – заявив депутат Сергій Майзель, який представляє у Київраді фракцію діючого Президента Петра Порошенка «Солідарність». 

Як відомо, КП «Ватутінськінвестбуд» працює у Деснянському районі Києва, займається виконанням Програм капітального будівництва. Олег Воробей очолює підприємство десять років.

Нагадаємо, вибори Президента України відбудуться у неділю, 31 березня.

0 comments:

Отправить комментарий