09 октября 2019

Борис Приходько продовжує брехати українцям



Одіозний депутат Верховної ради, колишній банкір Януковича, подільник Гонтарєвої з розкрадання державного майна в особливо великих розмірах (більше 2 млрд. гривень), Борис Приходько продовжує брехати людям та жителям 210 виборчого округу, результати виборів на якому він сфальсифікував. Такий висновок напрошується після ознайомлення зі звітом про місяць так званої роботи народного обранця. 
 
Вчергове можна помітити, що пан Приходько продовжує використовувати сттилістичні та графічні елементи «Слуги народу». Вочевидь, для того, щоб проста людина, яка не заглиблюється у політичний процес асоціювала його із політсилою, що має найбільшу підтримку суспільства. Цими брудними методами та окозамилюваннями Борис Приходько почав користуватися з перших днів передвиборчої кампанії та не покидає цю звичку й досі. 
 
Наступною, м’яко кажучи, недостовірною інформацією, а по-народному черговою брехнею є його заява про голосування «За» скасування депутатської недоторканності і за імпічмент президента. Насправді, Борис Приходько не підтримав Закон про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення окремих положень кримінального процесуального законодавства (№1009). Адже вилучення норми про недоторканість з Конституції, без внесення змін до КПК, фактично нічого не означає. Оскільки для проведення слідчих дій та подальшого вручення підозри, всерівно знадобиться дозвіл Верховної ради. 
 
Також Борис Приходько не голосував і за Закон про імпечмент 10 вересня 2019 року.
 
Брехня, маніпуляції, фальсифікації, розкрадання та підкуп стали для Бориса Приходька основними наріжними каменями у його роботі. Як бачимо, навіть його депутатський звіт за вересень це доводить. Яких ще сюрпризів та якої брехні чекати від Бориса Приходька – дізнаємося вже незабаром, мабуть у наступному звіті, якщо такий взагалі буде.

0 comments:

Отправить комментарий