10 сентября 2019

Борис Приходько не виконав свою головну передвиборчу обіцянку




Одіозний банкір Януковича та подільник Гонтарєвої по розкраданню державного майна (більше 2 млрд. гривень), нині депутат Верховної ради від 210 округу Борис Приходько, збрехав своїм виборцям та не виконав головну передвиборчу обіцянку. 

Йдеться про його не голосування про проект Закону про особливу процедуру усунення Президента України з поста (імпічмент) (№1012) - в цілому. Адже, якщо ми відкриємо його передвиборчу програму на його особистому Інтернет сайті, то бачимо там наступне:

1. «Дозволимо громадам контролювати свого депутата!

Народ є справжнім джерелом влади. Я за Народовладдя! Саме тому розроблю і підтримаю всі законопроекти, що в усьому світі називаються процедурою «recall», тобто відкликання. Від імпічменту Президенту України – до відкликання народного депутата, від депутата місцевих рад – до міських голів».



Але, під час важливого голосування у Верховній раді, пан Приходько утримався та не проголосував за Закон про імпічмент, що фактично означає не виконання своїх перед-виборчих зобовязань.


Отже, Борис Приходько, вчергове продемонстрував свою некомпетентність та бай-дужість до актуальних питань і проблем країни та її громадян.

0 comments:

Отправить комментарий