16 января 2019

«Шістка» Мураєв: нардепа зареєстрували кандидатом у Президенти під символічним номером



Центральна виборча комісія 15 січня зареєструвала народного депутата, лідера партії «Наші» Євгена Мураєва кандидатом у Президенти України. Мураєв повідомив цю новину на своїй Facebook-сторінці, а також опублікував фото посвідчення кандидата у Президенти №6.


«Центрвиборчком прийняв рішення зареєструвати. Посвідчення кандидата в президенти України отримано! Ми з вами на самому початку великого шляху. Так що святкувати будемо після перемоги. Цілі визначено, завдання визначені. За роботу, товариші!» - підписав фото Мураєв.

В коментарях під його повідомленням, окрім привітань з реєстрацією, користувачі висловили думку, що Мураєв є технічним кандидатом і підігрує діючому главі держави Петру Порошенку.
Так, користувач Олена Безрукова задається питанням: «Гра…Чий він технічний??».


Їй вторить Nikol Kramar, який відмічає: «Чимось на гепу схожий…міні проектик», маючи на увазі мера Харкова Геннадія Кернеса, який, як відомо, заявив про підтримку на виборах Президента Петра Порошенка.




В цьому контексті користувач Павло Дячкин задає питання Мураєву: «Я так і не почув від вас, як це розуміти, що ваш друг Кернес буде голосувати за Порошенка та агітує за нього у Харкові. Кернеса підтримує піловина міста».



Олександр Жеревчук в свою чергу відмітив, що родина Мураєва «банкротувала підприємства, звільняла людей, дерибанила бюджет, «закатувала та відкатувала наверх». «Дохід ця людина отримує в баксах і непоганий… Спитаєте, чи виплачує він своїм робітникам європейську зарплату? Х….р там він платить. Тому що ж ви чергове чудо промосковське хочете обрати?».



Джерело в оточенні Євгена Мураєва стверджує, що продаж телеканалу «NewsOne» людям з оточення Президента Петра Порошенка, а також його вихід з партії «За життя» і створення власного політичного проекту «Наші» є ланками одного ланцюга. «Мураєву  однозначно дали зрозуміти, в разі якщо він буде працювати на опозиційному полі і не погодиться діяти в інтересах Порошенка, в нього заберуть не тільки телеканал, але й інший бізнес та політичне майбутнє. Тому по суті йому нічого не залишалось, як стати «шісткою» Першого. Навіть номер його посвідчення кандидата у Президенти під номером шість має певний символізм. Завжди був шісткою, нею і залишається», - розповідає співрозмовник.

Нагадаємо, в жовтні 2018 року Євген Мураєв повідомив, що народний депутат від Опозиційного блоку Тарас Козак став власником корпоративних прав телеканалу NewsOne.

«Сьогодні власником корпоративних прав телеканалу NewsOne став мій товариш і колега Тарас Козак. Бажаю йому і колективу успіху і зростання», - написав Мураєв на своїй сторінці у Facebook.

Як пишуть ЗМІ, Тарас Козак є дуже близьким другом одіозного кума голови Кремля Віктора Медведчука, який в свою чергу за певними даними також має добрі стосунки з Петром Порошенком.

У вересні 2018 року стало відомо, що Мураєв створив партію «Наші». Перший з'їзд делегатів політичної партії «Наші» провели 25 вересня.

0 comments:

Отправить комментарий