27 июля 2023

У Приозерне на Херсонщині, не зважаючи на регулярні «прильоти», БО «БФ «Help For Ukraine» привезли понад 3000 кг (два перенавантажених авто) допомоги


Вже втретє БО «БФ «Help For Ukraine» за підтримки нових партнерів – БФ Альянс УА, Child UA, Фудбанк УА, Цар Хліб та Christliche medizinische Hilfe direkt e.V. (Українська християнська церква в Німеччині) - надала понад 3000 кг (два перенавантажених авто) допомоги Херсонщині - про це повідомляє прес-служба «Help For Ukraine».

Набори з ліками та медичними й гігієнічними засобами, продуктові набори, мішки борошна, хліб – понад 3000 кг (два перенавантажених авто) допомоги привезли в село Приозерне та роздали кожному мешканцю, спілкувались із населенням, дізнавались про потреби людей.

За словами президента Фонду Степана Асланяна, запит на продукти тут великий. Людям важко. Артилерійські постріли чутно постійно і вдень, і вночі, а на околицях села видно наслідки «прильотів», - тут майже кожна будівля зазнала руйнувань тією чи іншою мірою. Є приватні будинки, що згоріли дощенту. І саме через постійні обстріли допомога сюди надходить нечасто.

«Ми дякуємо нашим новим партнерам – Альянс УА, Child UA, Фудбанк УА, Цар Хліб та Українській християнській церкві в Німеччині, - підкреслив віце-президент благодійної організації «БФ «Help For Ukraine» Вілен Фаталов, - за те, що долучилися до нашої акції. Щиро дякуємо і «Nova Ukraine» та мережі АЗК «OKKO» за логістичну підтримку та надане пальне для проведення гуманітарної місії - завдяки вам ми продовжуємо свою діяльність. І нашим постійним партнерам – Оксані Улан з німецької фундації Medical e.V.».



«Ці люди вражають своїм оптимізмом, хоч пережили окупацію, - резюмував амбасадор Фонду Євген Кошовий, - наслідки підриву Каховської ГЕС… І навіть під постійними обстрілами, їх посмішки не зникають з облич. Вони готові ділитися один із одним, якщо комусь не дісталося, дбають про сусідів та вірять у перемогу! Саме такі люди надихають та додають сил».

0 comments:

Отправить комментарий