11 августа 2020

Зеленський подарував Парубію "авантюриста"

Як зазначає оглядач видання "КомPRомат" Мерабі Ламазіоні, більше року тому, на той час спікер Верховної ради Андрій Парубій назвав новообраного Гаранта Конституції Володимира Зеленського "авантюристом" і "коміком".
"В той час, коли ми захищали Україну, він смішив коміком Путіна", - наголосив тоді пан Парубій, висловивши впевненість, що "час авантюристів" швидко завершиться.
Але, не дивлячись на те, що Андрій Володимирович продовжує розповідати, що в українській владі аферисти, голова податкової служби Олексій Любченко призначає його сестру, до речі, фігурантку корупційного скандалу, в керівництво нової податкової служби.
Днями, 4 серпня, вона стала заступником начальника головного управління у Львівській області, яке вважається чи не найбільш корумпованим.
До цього Олена Парубій працювала заступником начальника головного управління ДФС Львівської області. Тоді, щоб її призначити у керівництві ДФС Львівської області змінили штатний розпис, додавши спеціально посаду ще одного заступника.
Але через те, що сьогодні її брат не при владі, а в "опозиції" Олена Парубій може знову брати хабарі, знаючи, що їй за це нічого не буде. Адже будь-які кримінальні розслідування можна списати на "утиски опозиції".
Адже так вже було 10 років тому. Чи не хотіли б Ви, аби Вас так "утискали" всі ці 10 років?
Так, у 2010 році Олена Парубій працювала начальником управління оподаткування фізичних осіб ДПІ у Сихівському районі Львова, де її спіймали на отриманні хабаря в $2000 за НЕперевірку касових апаратів.
Був обшук. В Олени знайшли мічені купюри: 14 000 гривень (по курсу 8 гривень - 1 700 доларів) і 2 700 доларів.
Щойно Олену Парубій взяли під варту, їй стало погано, а тому повезли в лікарню. Тим часом народний депутат партії Ющенка Андрій Парубій взявся кричати про політичні переслідування опозиції Януковичем. "Прямого" телеканалу ще в помині не було, тому про переслідування говорили прямо з трибуни ВР.
Через два дні після затримання сестру Парубія відпустили. Тодішня заступниця глави АП Анна Герман в ефірі "5 каналу" так і сказала, що зробили все, щоб її випустили з-під арешту і щоб не було жодних підозр у тому, що десь є якісь намагання братові мстити сестрою.
"Тобто в АП прямо зізналися, що відпустили сестру Парубія, аби не було криків про утиски опозиції. І не важливо – винна вона чи ні", - наголосили в Telegram-каналі "Лиса правда".
Далі матеріали справи Олени Парубій передали в Генпрокуратуру, які потім дійшли до суду. Однак у суді все й померло, бо речові докази кудись дивним чином зникли.
А сама Олена Парубій була переведена в державну податкову інспекцію Галицького району Львова.
Справи пішли угору, разом із кар’єрним зльотом її брата. У квітні 2016 року Олену Парубій було підвищено до начальника Галицької державної початкової інспекції. Через рік її перевели на посаду начальника Головного управління ДФС у Львівській області. Сьогодні вона, не дивлячись на довжилезний язик брата, не тільки зберегла своє місце у "реформованій" податковій, але й одержала "дивочинний пєндєль" у кар'єрі.

0 comments:

Отправить комментарий