12 апреля 2020

Волонтерський штаб "Слуги народу" продовжує допомагати лікарям

10 квітня до Хмельницького обласного Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Штабом було передано необхідне обладнання та засоби захисту від вірусу.
Зокрема, лікарі отримали фільтруючі респіратори RUTA (110 шт.), багаторазові захисні комбінезони (100 шт.), захисні щитки (30 шт.), засоби дезинфекції та гігієни (мило, санітайзери, сухі та вологі серветки тощо).
Волонтерським штабом також було передано чотири рециркулятори УФІТ-СД до Хмельницького міського пологового будинку. Це прилади, призначені для знезараження повітря і поверхонь у приміщеннях.
"Сподіваємось, ці речі допоможуть нашим медикам у протистоянні з вірусом COVID-19", - заявили у волонтерському штабі "Слуги народу".
"Нагадуємо, Волонтерський штаб "Слуги народу" було створено народними депутатами від Хмельниччини для допомоги медичним закладам області та соціально незахищеним верствам населення. Він відкритий до співпраці і запрошує громадські організації, великі й малі підприємства, всіх громадян, які готові допомагати, долучатися до ініціативи. Важлива будь-яка допомога", - йдеться на офіційній сторінці "Фейсбук" Штабу.
 

0 comments:

Отправить комментарий