25 июля 2019

На 210-му виборчому окрузі влаштовують штучне протистояння



Борис Приходько програв вибори по 210 виборчому округу в м. Прилуки. Але банкір, що витратив мільйони на підкуп виборців, здаватися не збирається. Організовуються проплачені мітинги та звозяться молодики крепкої статури.

24 липня Борис Приходько влаштував шоу під назвою "Ми вимагаємо перерахунку голосів", в якому, окрім нього, взяли участь ще троє кандидатів. Дивно було бачити в одній компанії з банкіром кандидатів від "Слуги народу", "Європейська солідарність" та "Сила і Честь". Спільне між ними лише одне. Всі вони виступали технічними кандидатами самовисуванця Бориса Приходька і про це вже писали ЗМІ. Дмитро Пахомов від "Слуги народу" отримав найгірший результат в області і в продовж усієї передвиборчої гонки просидів дома та жодної заяви не зробив.


На фото Василь Малик "Європейська солідарність", Дмитро Пахомов "Слуга народу", Борис Приходько, Віталій Лічман "Сила і Честь"

А говорити було про що, бо від Приходька була розгорнута ціла "сітка" по скупці голосів. В день виборів поліція зафіксувала, як під виглядом праймерізу, люди Приходька відмічали по спеціальним талонам, хто прийшов віддати свій голос. Мовчав і інший кандидат від "Сила і Честь" Віталій Лічман. А от коли банкір програв, він, як і Пахомов, обурився результатом і забажав чесних виборів з перерахунком голосів.

Наразі цей квартет на чолі з банкіром Приходько розкрився і нарешті демонструє єдність в прагненні зірвати вибори.

Нагадаємо, що Борис Приходько в 2014 році був заарештований прокуратурою за справою в розкраданні 2 мільярдів кредиту Брокбізнесбанку. Але, через 3 місяці, його відпустили і по сьогодні не відомо доля цієї надгучної справи з розкрадання державних коштів.

0 comments:

Отправить комментарий