22 мая 2020

Громадські організації, які опікуються людьми з інвалідністю отримали допомогу

Волонтерський штаб "Слуги народу" продовжує допомагати соціально незахищеним верствам населення, йдеться у повідомленні Штабу на його "Фейсбук"-сторінці, повідомляє видання "Відкрита Україна". 
21 травня, набори з найнеобхіднішими продуктами харчування передали громадським організаціям, які опікуються людьми з інвалідністю. 
Зокрема, допомогу отримали  Хмельницьке обласне товариство Всеукраїнської організації інвалідів "Союз організацій інвалідів України" та Хмельницька обласна організація Українського товариства сліпих.
"Ми дуже вдячні всій команді волонтерського штабу за те, що вони у такий скрутний час підтримують людей з інвалідністю, - зазначив голова Хмельницького обласного товариства Всеукраїнської організації інвалідів "Союз організацій інвалідів України" Анатолій Савчук. – Вже вдруге ми отримали від "Слуг народу" набори з необхідними продуктами харчування. Це вагома допомога для людей з особливими потребами, яка, крім того, позбавить їх зайвих переміщень під час карантину. Сьогодні всі пакунки відправляться отримувачам по області".
У волонтерському штабі підкреслили, що розуміють наскільки зараз важко соціально вразливим верствам населення, тому, не зважаючи на послаблення карантину, згортати свою діяльність не планують. 
Продуктовий набір складається з продуктів першої необхідності: круп кількох видів, цукру, чаю, молока, олії, печива тощо. 
Нагадуємо, що Волонтерський штаб "Слуги народу" було створено народними депутатами від Хмельниччини для допомоги медичним закладам області та соціально незахищеним верствам населення.
Разом із тим, станом на 22 травня в Україні кількість людей, які захворіли коронавірусом COVID-19, від початку пандемії – 20148 (+442 за попередню добу), з них у Хмельницькій області - 299 (+5 за попередню добу). 

Комментариев нет:

Отправить комментарий