02 ноября 2022

Мер Чернігова під час облоги міста займався евакуацією автомобілів, а не людей - ВІДЕО


Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко потрапив в черговий гучний скандал. Як з’ясували журналісти, в перші дні вторгнення росії, мер Чернігова вивозив з міста автомобілі компанії «Богдан-авто», яка належить Порошенко-Свинарчуку. З останніми Владислава Атрошенко пов’язує не тільки давня дружба, а ще й бізнес інтереси. В Чернігові мер опікується бізнесом Порошенко-Свинарчука і не дивно, що саме їх автівки стали приоритетними в порятунку, а не люди.

За інформацією журналістів, частину автомобілів так і не вдалося вивезти на західну Україну через бойові дії, які вже точилися в передмісті Чернігова. Деякі з них опинилися у військових, які боронили Чернігів і продовжують їми користуватися зараз.

Наразі мер Чернігова прагне повернути ці автівки і розгорнув інформаційну компанію проти військових, які ними користуються. Обвинувачення озвучують підконтрольні активісти Владислава Атрошенка, які прямою мовою звинувачують військових в тому, що автівки «Богдан-авто» віджали і їх треба повернути.
Деталі дивіться у відеосюжеті.

1 комментарий:

  1. Most of those require coins to play and you’ll get new coins to play with once 1xbet in a while. The better thing about this choice is that the mechanics differ by game. If you don’t like one, you'll be able to|you presumably can} all the time attempt a special one. They’re extremely rated, though they do have their justifiable share of issues.

    ОтветитьУдалить