16 марта 2019

Верховний головнокомандувач «сраный» боягуз


У 2014 році шоумену Володимиру Зеленському приходила повістка на мобілізації до лав Збройних сил під час особливого періоду, однак він проігнорував виклик до війська. Про це йдеться в передвиборчому репортажі “Української правди” з міста Кривий Ріг – батьківщини Зеленського. 

Про виклик нинішнього кандидата в президенти до ЗСУ, який залишився без відповіді, розповів підполковник Сергій Мацейко, колишній командир 43-го батальйону територіальної оборони “Патріот”. 




“…У 2014-му я займався мобілізацією. Зеленському особисто виписував повістку, яку його мамі віднесли“, – розповів Мацейко “УП”. 

Як відомо, мобілізований Зеленський не був. Також зі слів Мацейка випливає, що Володимир Зеленський в порушення закону не став на облік у військкоматі за новим місцем проживання в Києві. 

Видання пише, що Сергій Мацейко – корінний житель Кривого Рогу, “людина військова до мозку кісток, один із тих, хто в 2014-му вступив в боротьбу з “русскім міром”, у Кривому Розі, воював за українські стяги на донбаському фронті”. 

Сергій Мацейко згадує, що доля двічі зводила із Зеленським. “У 90-х я працював в Саксаганському військкоматі начальником другого відділення, – розповідає він. – Приймав молодого Зеленського у себе в кабінеті. Можна сказати, дав йому путівку в життя. Він тоді їхав на “Юрмаліну”. На мене згори натиснули, щоб я видав довідку для отримання закордонного паспорта”. 

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Зеленський пропонує платити відсоток за “здачу” корупціонерів.

1 комментарий: