03 февраля 2019

Працівники Малинської РДА повідомили губернатора Житомирщини про злочин




Працівники Малинської райдержадміністрації звернулися до голови Житомирської ОДА Ігоря Гундича з офіційним листом, у якому повідомили про вчинення злочину головою Малинської РДА Дмитрієм Кисельчуком.

Під зверненням підписалися керівник апарату та начальник управління праці Малинської РДА.

У своєму листі чиновники просять голову Житомирської ОДА звернути увагу на черговий злочин голови Малинської РДА Дмитрій Кисельчука, який своїм розпорядженням № 12 від 28.01.2019 р., всупереч діючому законодавству звільнив з роботи спеціаліста юридичного відділу Малинської РДА Ольгу Єщенко. Нещодавно Єщенко перевели з управління праці на вакантне місце спеціаліста юрвідділу Малинської РДА.

“Голова Малинської РДА порушив норми чинного законодавства, розпорядження порушує не тільки трудові відносини, а й конституційні права людини та громадянина. Просимо скасувати дане розпорядження”, - йдеться у листі на голову Житомирської ОДА, якого чиновники адміністрації продублювали на Адміністрацію Президента України.




Перед цим до Ольги Єщенко приїздив вночі додому та погрожував О. О. Орлов, який працює в тому ж юрвідділі Малинської РДА за цивільно-правовою угодою і якого вважають людиною Дмитрія Кисельчука.

Ольга Єщенко звернулася до поліції із заявою про вчинення злочину головою Малинської РДА Дмитрієм Кисельчуком (стаття 364 Кримінального кодексу України) у звязку з підписанням ним незаконного розпорядження та у звязку з погрозами з боку Орлова О. О.

Дмитрій Кисельчук є найбільш скандальним головою району за всю історію Житомирщини. Його 6 червня 2018 року впіймали за водінням службовим авто у робочий час у стані алкогольного сп’яніння. Апеляційний суд Житомирської області прийняв рішення накласти штраф у розмірі 10200 грн та позбавити Дмитрія Кисельчука права керування автомобілем строком на 1 рік, рішення набрало законної сили. Голова Житомирської ОДА Ігор Гундич пообіцяв, що Кисельчука через його алкогольне водіння службовим авто позбавлять всіх можливих премій та надбавок.

Це не єдиний автомобільний скандал родини Кисельчуків – нещодавно дружину Дмитрія Кисельчука звинуватили у крадіжці речей з місцевої СТО. Цю справу малинська поліція зуміла зам’яти, цікаво, чи вдасться зам’яти справу про незаконне розпорядження Кисельчука при звільненні Ольги Єщенко.

До речі, на День Святого Валентина, 14 лютого 2018 року, Дмитрій Кисельчук подарував своїй дружині нове авто, яке “випадково” забувся внести до декларації.

Крім цього, Дмитрій Кисельчук, працюючи на посаді начальника місцевого управління соцстрахування, оформив собі, своїй дружині та своїй дочці другі групи інвалідності.

Дмитрія Кисельчука неодноразово звинувачували у хабарництві, корупції, незаконному збагаченні та дерибані земель сільгосппризначення Малинського району, місцеві підприємці заклеювали листівками з обличчям Кисельчука всі смітники Малина.

Місцеві активісти вважають Дмитрія Кисельчука білою плямою на репутації голови Житомирської ОДА Ігоря Гундича та Житомирської територіальної організації партії “Блок Петра Порошенка – Солідарність”. Чи голосуватимуть у Малині та в Малинському районі люди за Петра Порошенка, якщо представником Президента на місці є люди з репутацією, не кращою, ніж у біглого та кривавого диктатора Януковича?

0 comments:

Отправить комментарий