16 июля 2018

Купрій заявив про вихід з «Укропу», фінансування його президентської кампанії взяв на себе спонсор радикалів


Нардеп з Кіровоградщини Віталій Купрій розмістив на власній сторінці у соцмережі Фейсбук заяву про вихід з партії «УКРОП».
«Прошу припинити моє членство у політичній партії Українське об’єднання патріотів - «УКРОП», - сказано в заяві.
Також Купрій повідомив, що має намір балотуватися у президенти України на чергових президентських виробах. І саме цим він пояснив свій вихід з партії.
«Вони (українці) хочуть бачити на головній посаді держави незалежного молодого політика, який незаплямований у корупційних скандалах і здатний забезпечити справедливість. Я готовий взяти на себе відповідальність за зміни в країні, щоб суттєво покращити якість життя людей вже в найближчий час.
Я вдячний всім моїм колишнім колегам по партії за співпрацю. Ми пройшли з вами складні часи в опозиції до антинародної влади, боролись за добробут українського суспільства. Але наразі я відчуваю, що зможу стати лідером окремої політичної сили, яка буде рішуче діяти, щоб перемогти у війні, зупинити корупцію, в рази підняти соціальне забезпечення народу», - написав Купрій.
Політик також додав, що в нього для участі у виборах вже є сформована команда.
«Я йду в Президенти не один. Поряд зі мною вже є люди, на яких можна спертися й яким можна довірити розбудову держави.
Я завжди відкритий до співпраці з патріотами України, які поділяють мої думки та прагнення. Приєднуйтесь до моєї команди! Разом ми переможемо!», - додав Купрій.
Разом з тим, нардеп поки не повідомив, що фінансувати його президентську компанію зголосився член партії-конкурента – а саме, Радикальної партії Олега Ляшка.
Фінансову підтримку Купрію надаватиме радикал Сергій Рибалка, який донедавна ще рахувався одним із головних спонсорів самого Ляшка. Наразі Рибалка прийняв рішення більше не вкладатися грошима у передвиборчі перегони на стороні лідера радикалів через напружені стосунки у партії. Рибалка перебуває за крок до виходу із фракції за численні помилки, які ставали гучними приводами дискредитації РПЛ. У пошуках нових союзників, Рибалка переметнувся на бік Купрія, який, до речі, вже тривалий час лобіює інтереси Рибалки у правоохоронних органах. Так, Купрій особисто виступає заявником по справах у НАБУ та ГПУ, в рамках яких нардеп вимагає «припинити тиск» на снековий бізнес родини Рибалки.

 "Ар₴ументум"

0 comments:

Отправить комментарий